Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W którym kraju najlepiej się żyje Polakowi ?

Joseito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. traktowanie           - Polska ?

2. zarobki                  - Anglia, Irandia, Niemcy

3. codzienne zycie    - Wszedzie (tak mi sie wydaje)

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Duża część mojej dalszej rodziny mieszka w Norwegii i nie narzekają. Ludzie są tam bardzo przyjaźni, o zarobki nigdy się nie pytałem, ale na pewno są większe niż u nas.

Minusem jest klimat, który trochę różni się od naszego, tutaj masz więcej na jego temat: http://www.visitnorway.com/pl/o-norwegii/pory-roku-i-klimat-w-norwegii/

Opublikowano

Braciak już 8 rok w Anglii (wraca co rok na wakacje) i z tego co mówił to tak :

- zarobki w c**j dobre jak znajdziesz odpowiednią robotę bo równie dobrze możesz robić na zmywaku ale i tak więcej zarobisz niż w Polsce

- traktowanie.. zależy od okolic ale tam gdzie mieszka mój braciak (wcześniej Rugby coś tam) to nie było problemów ale ogólnie nie ma hejtu, że Polak to taki i taki bo w Anglii jest sporo obcokrajowców

- codzienne życie jest ciężkie jeśli chodzi o wydatki. Wszystko jest drogie.. racja sporo sie zarabia ale jak mieszkało się w Polsce to do innych cen jest się przyzwyczajonym i woli się kisić hajs i odkładać na mieszkanie.

Opublikowano

Braciak już 8 rok w Anglii (wraca co rok na wakacje) i z tego co mówił to tak :

- zarobki w c**j dobre jak znajdziesz odpowiednią robotę bo równie dobrze możesz robić na zmywaku ale i tak więcej zarobisz niż w Polsce

- traktowanie.. zależy od okolic ale tam gdzie mieszka mój braciak (wcześniej Rugby coś tam) to nie było problemów ale ogólnie nie ma hejtu, że Polak to taki i taki bo w Anglii jest sporo obcokrajowców

- codzienne życie jest ciężkie jeśli chodzi o wydatki. Wszystko jest drogie.. racja sporo sie zarabia ale jak mieszkało się w Polsce to do innych cen jest się przyzwyczajonym i woli się kisić hajs i odkładać na mieszkanie.

Kwestia przyzwyczajenia też byłem w Angli i cały czas przeliczałem na polskie :D

Opublikowano

Duża część mojej dalszej rodziny mieszka w Norwegii i nie narzekają. Ludzie są tam bardzo przyjaźni, o zarobki nigdy się nie pytałem, ale na pewno są większe niż u nas.

Minusem jest klimat, który trochę różni się od naszego, tutaj masz więcej na jego temat: http://www.visitnorway.com/pl/o-norwegii/pory-roku-i-klimat-w-norwegii/

Ja przez całe wakacje z Norwegii jako nieletni przywiozłem około 12k. Atmosfera dużo lepsza niż w Polsce (dużo mniej cebul mimo że polaków jest tam dość sporo).

Opublikowano

USA, ale mało kto tam wyyylatuje ze względu na koszty :)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

USA, ale mało kto tam wyyylatuje ze względu na koszty :)

Mało kto wylatuje?Przecież tam jest najwięcej polaków jeśli o chodzi o kraje zagraniczne.

Opublikowano

W kazdym kraju gdzie jest jakaś praca i jedzenie. W polsce jest moze slaba praca ale mozna sie dorobic jakos. Jak ma sie 20 lat to wiadomo ze najlepiej zagranice jechac, ale jak masz 40 lat to mozna w polsce

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...